Achtergrond

Achtergrond

Lexnova bestaat uit twee zelfstandig opererende onderdelen: Lexnova Marktonderzoek en Lexnova Overheidsadvies. Lexnova is opgericht in 2008 als onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau voor overheden, met advisering over implementatie van nieuwe regelgeving, verbetering van werkprocessen en optimalisering van dienstverlening. Lexnova is tevens verbonden aan het juridisch en bestuurskundig advies- en onderzoeksbureau Pro Facto, dat op haar beurt gelieerd is aan de Rijksuniversiteit Groningen.

In 2011 heeft Lexnova het marktonderzoeksbureau van HanzeConnect overgenomen dat onderdeel uitmaakte van de Hanzehogeschool Groningen. Op deze wijze ontstond een goede synergie tussen advies en onderzoek.

Vanwege de toename van het aantal klanten en verdere specialisatie is Lexnova sinds 2018 werkzaam onder twee labels: Lexnova Overheidsadvies en Lexnova Marktonderzoek. Toch is er een rode draad zichtbaar die ons advies- en onderzoekswerk verbindt. In beide spelen we in op de voortdurende transitie van de Nederlandse samenleving, die gevolgen heeft voor overheden en burgers, maatschappelijke instellingen, onderwijssector en bedrijven. Adviseurs en onderzoekers van Lexnova zijn maatschappelijk betrokken en helpen graag om met deze maatschappelijke veranderingen om te gaan. Samen met onze opdrachtgevers zetten we graag de extra stap die nodig is om actueel te blijven. En dat wordt gewaardeerd door onze nog steeds groeiende klantenkring!

 

 

 

Stel direct uw vraag

 

 

Contact

Locatie Groningen:
Ossenmarkt 5
9712 NZ Groningen

E-mail: vragen@lexnova.nl

Telefoon: 050 313 11 33
Mobiel: 06 29 11 92 09

Aangesloten bij

fairdata MOA logo

 

Lid van MOA2

 

logo VNG Realisatie2