Nieuws

Haalbaarheidsonderzoek Roteal einddop

Roteal lanceert binnenkort een nieuwe einddop voor water- en cv-leidingen in de markt. Met het gebruik van de Roteal dop wordt het werk van de installateur gemakkelijker gemaakt.

  • Gereedschap is niet nodig, de dop kan worden vastgemaakt met handkracht (90 grd verdraaiing)
  • Alleen de dop is nodig en is tot tien keer herbruikbaar
  • Tijdens de installatie hoeven leidingen niet de hele dag te worden afgesloten

Lexnova Marktonderzoek heeft onlangs voor Roteal een online kwantitatief haalbaarheidsonderzoek mogen uitvoeren. Om dit product succesvol te kunnen aanbieden heeft Lexnova Marktonderzoek onderzocht wat de interesse en behoefte is voor een dergelijk product. Er is onder meer onderzoek gedaan naar de mening over het product, de bereidheid tot aanschaf en het huidige gebruik van de einddoppen. Het doel van het onderzoek was om inzicht te creëren in de markt en de te verwachten vraag naar de Roteal einddop. De resultaten van het onderzoek zijn zeer positief. De meeste potentiële klanten geven aan dat het product hen zeer aanspreekt en zouden de Roteal einddop dan ook zeker willen uitproberen.

Lexnova heeft de prijstrekking mogen doen voor de winnaar van de door Roteal beschikbaar gestelde prijs; Driving experience ter waarde van €365,-! Benieuwd of u heeft gewonnen? Kijk hieronder dan snel naar de trekking. Roteal zal binnenkort contact opnemen met de gelukkige prijswinnaar en ziet er naar uit om samen met u te genieten van een unieke ervaring!

Bedrijfsuitje 2020 (digitaal)

Maandag 23 november vond het jaarlijkse Lexnova-bedrijfsuitje plaats, met als thema carnaval. Gezien de omstandigheden in digitale vorm, maar de pret was er niet minder om!

Lexnova bij Krimpcafé

Heike Delfmann, senior onderzoeker bij Lexnova, sprak onlangs over ondernemen in krimpgebieden tijdens het Krimpcafé in Scheemda. Het beeldverslag, de presentaties en de aftermovie zijn inmiddels gepubliceerd.

De Arbeidsmarktmonitor sport en bewegen 2020 voor alumni is gestart

Lexnova voert dit jaar de Arbeidsmarktmonitor sport en bewegen uit (AMMS 2020). Vanaf vandaag worden sport- en bewegen alumni van harte uitgenodigd om mee te werken aan dit tweejaarlijkse landelijk onderzoek.

Onderzoek energietransitie Drents parlement gepubliceerd

Eind 2019 is in opdracht van het Drents parlement door Lexnova onderzoek gedaan naar draagvlak en participatie in de Drentse energietransitie.

Coronacrisis, aangepaste werkwijzen

Lexnova leeft met iedereen mee in deze tijd van coronacrisis, in het bijzonder met hen die door ziekte getroffen zijn. Ook als bedrijf ondervinden we de gevolgen van de crisis. We hebben onze werkwijzen aangepast.

 

 

 

Stel direct uw vraag

 

 

Contact

Locatie Groningen:
Ossenmarkt 5
9712 NZ Groningen

E-mail: vragen@lexnova.nl

Telefoon: 050 313 11 33
Mobiel: 06 29 11 92 09

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen rondom Lexnova? Meld u dan aan voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief: Aanmeldpagina

Aangesloten bij

fairdata MOA logo

 

Lid van MOA2

 

logo VNG Realisatie2