Haalbaarheidsonderzoek Roteal einddop

Roteal lanceert binnenkort een nieuwe einddop voor water- en cv-leidingen in de markt. Met het gebruik van de Roteal dop wordt het werk van de installateur gemakkelijker gemaakt.

  • Gereedschap is niet nodig, de dop kan worden vastgemaakt met handkracht (90 grd verdraaiing)
  • Alleen de dop is nodig en is tot tien keer herbruikbaar
  • Tijdens de installatie hoeven leidingen niet de hele dag te worden afgesloten

Lexnova Marktonderzoek heeft onlangs voor Roteal een online kwantitatief haalbaarheidsonderzoek mogen uitvoeren. Om dit product succesvol te kunnen aanbieden heeft Lexnova Marktonderzoek onderzocht wat de interesse en behoefte is voor een dergelijk product. Er is onder meer onderzoek gedaan naar de mening over het product, de bereidheid tot aanschaf en het huidige gebruik van de einddoppen. Het doel van het onderzoek was om inzicht te creëren in de markt en de te verwachten vraag naar de Roteal einddop. De resultaten van het onderzoek zijn zeer positief. De meeste potentiële klanten geven aan dat het product hen zeer aanspreekt en zouden de Roteal einddop dan ook zeker willen uitproberen.

Lexnova heeft de prijstrekking mogen doen voor de winnaar van de door Roteal beschikbaar gestelde prijs; Driving experience ter waarde van €365,-! Benieuwd of u heeft gewonnen? Kijk hieronder dan snel naar de trekking. Roteal zal binnenkort contact opnemen met de gelukkige prijswinnaar en ziet er naar uit om samen met u te genieten van een unieke ervaring!